Olemme matkalla, tule mukaan!

Meille Lataamo Groupissa tulee tänä vuonna komea merkkipaalu vastaan. Meillä on nimittäin 15 –vuotissynttärit! Puolentoista vuosikymmenen ajan Lataamo on suunnitellut ja tuottanut asiakkailleen toinen toistaan upeampia tapahtumia, kohtaamisia, promootioita, kampanjoita ja niin edelleen. Kuten aina, niin matkaa tehdessä oppii ja kasvaa. Lataamosta on kasvanut tähänastisen matkan varrella kaupallisten kohtaamisten huippuosaaja. Ydinosaamistamme ovat kaikki tilanteet joissa brändi kohtaa kuluttajan tai yritys sidosryhmänsä. Itse olen ollut mukana vasta vajaan vuoden, ja olen edelleen päivittäin vaikuttunut siitä joukosta mahtavia työntekijöitä, kumppaneita ja asiakkaita joiden kanssa saamme tehdä hauskaa ja palkitsevaa työtämme. Yksi tavoitteemme on, että meidän kanssa on hauskaa tehdä duunia. Toivottavasti se näkyy!

Lataamon matka jatkuu ja katseemme on suunnattu pitkälle eteenpäin. Tulemme jatkossakin olemaan tapahtumamarkkinoinnin huippuosaaja, mutta myös paljon muuta. Tulevaisuudessa haluamme olla Suomen luovin ja vaikuttavin markkinointitoimisto. Emme ole sitä vielä, mutta sinne olemme matkalla. Tämän päivän (ja tulevaisuuden) markkinointi on kokonaisuuksien hallintaa, monikanavaisia konsepteja joissa yhdistyvät tarpeen mukaan eri keinot ja kanavat. Live –kohtaamiset ovat edelleen tehokkain tilanne viestiä, mutta rinnalle tarvitaan paljon, paljon muuta. Liikkuvaa kuvaa, digialustoja, somepöhinää, mediaratkaisuita, sisältömarkkinointia, viestintäosaamista ja niin edelleen. Osaamme jo paljon ja opettelemme joka päivä lisää. Jos haluat oppia uutta ja pitää hauskaa, tule mukaan matkalle! Asiakkaaksi, kumppaniksi tai vaikka töihin!

Olemme siis ottaneet uusia askeleita matkallamme ja moni asia kehittyy. Jos sinulla on näkemyksiä siitä, miten voisimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, tai miten voisimme kehittyä entistä paremmiksi markkinoinnin moniosaajiksi, niin annathan kuulua itsestäsi. Arvostamme kaikkea palautetta ja hyvät ehdotukset saatamme toteuttaa ihan heti!

Matkalla ollessa on hyvä olla joku päämäärä. Vielä tärkeämpää on osata nauttia matkasta.

Tervetuloa mukaan Lataamon matkalle!

-Teppo (teppo@lataamo.fi)

Share:
Share on FacebookTweet about this on Twitter